Street Fighter 6 Güncelleme 1.07 Bakım Sırasında Yayınlandı - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

Street Fighter 6 Güncelleme 1.07 Bakım Sırasında Yayınlandı - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

Gördüğünüz gibi bakım yaklaşık üç saat sürecek 000

Kaynak: sokak dövüşçüsü



oyun-6

07’yi (PS5 sürüm 1
– Buckler’s Boot Camp yardımcı sitesine kaydolamayacak veya oturum açamayacaksınız SF6 yeni güncelleme yama notları ve sunucu kesinti programı için aşağıyı okuyun 000 007 Yama Notları:

Capcom henüz resmi yama notlarını yayınlamadı ancak bakım detaylarına sahibiz


Capcom, dövüş oyununun 15 Kasım’daki bakım döneminde Street Fighter 6 güncellemesi 1

Bakım periyodu:

15 Kasım Çarşamba 12:30 – 15:30 JST
14 Kasım Salı 19:30 – 22:30 PST
15 Kasım Çarşamba 03:30 – 06:30 UTC

Bakım Etkisi

– Oturum açmanızı gerektiren Street Fighter 6 içeriğine erişemeyeceksiniz 007) yayınladı Yama notlarının yakında hazır olmasını bekleyin! Bu çıktıktan sonra, bir güncelleme yoluyla buraya yansıdığını göreceksiniz
– Bakım sırasında Street Fighter 6’ya hesap bağlayamazsınız Bu ayın başlarında aldığımız son güncelleme, burada kontrol edebileceğiniz hata düzeltmeleri ve yeni öğeler içeriyordu Ayrıca, daha önce oturum açtıysanız Buckler’s Boot Camp sitesindeki ayarları değiştiremezsiniz çünkü ayarlara erişmek için tekrar oturum açmanız gerekecektir 07 Yama Notları | SF6 Güncellemesi 1

Street Fighter 6 Güncelleme 1